Κωδ. JT161FOIT1 Κερδίζεις -23 % Διαθέσιμο

STUDY PACK 1, 4 Τεμαχίων

Ένα νέο και σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σας ξεκινάει, έπειτα από πολύ κόπο και ξενύχτια. Ο ενθουσιασμός για το νέο σπίτι που θα μείνετε είναι μεγάλος. Σίγουρα σας πιάνει πανικός με τη λίστα, τα ψώνια και τα χρήματα που χρειάζεται η μετακόμιση. Μην αγχώνεστε, η εταιρεία μας έχει δημιουργήσει για εσάς μία μεγάλη γκάμα, από συνθέσεις για το φοιτητικό σας σπίτι, καλύπτοντας κάθε ανάγκη και γούστο.

Φοιτητικό Πακέτο Τεσσάρων Τεμαχίων, αποτελείται από: Κρεβάτι  (145x205x85cm)  Ημίδιπλο κρεβάτι με πάτωμα, εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής αντοχής, σε σονόμα απόχρωση. Το κρεβάτι δέχεται στρώμα 140x200cm (το στρώμα δεν περιλαμβάνεται). Ιδανικό για την επίπλωση του φοιτητικού σας δωματίου. Κομοδίνο (46,4x42x45cm) Κομοδίνο , σε σονόμα απόχρωση, με ένα συρτάρι και ένα ανοιχτό αποθηκευτικό χώρο, κατάλληλο για την τοποθέτηση των προσωπικών σας αντικειμένων. Δίφυλλη Ντουλάπα  (80x57x183cm) Ντουλάπα Δίφυλλη, σε σονόμα απόχρωση με inox λαβές. Εσωτερικά διαθέτει ράγα για το κρέμασμα των ρούχων, καθώς και ένα συρτάρι, για εξτρά αποθηκευτικό χώρο. Γραφείο  (120x60x76cm)  Γραφείο εξαιρετικής ποιότητας, σε απόχρωση σονόμα. Το γραφείο διαθέτει, ένα ντουλάπι και ένα συρτάρι για την τοποθέτηση βιβλίων και προσωπικών αντικειμένων, καθώς και ευρύχωρη επιφάνεια, ιδανική για μελέτη.

Φροντίστε να διακοσμήσετε το φοιτητικό σας σπίτι σύμφωνα με το γούστο και την αισθητική σας, επιλέγοντας τα ποιοτικότερα προϊόντα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Από
780,00€ 599,00€

Σχετικά Προϊόντα